tisdag 18 september 2012

Vardagen har börjat..

Hallååå!

Det var ett tag sedan! Dagarna bara rullar på i en rasande fart... Vi har vardag i vårt liv igen :-) Ni vet jobb, skola, dagis, fotboll, gympa, föräldramöte, hockey, kalas, städa, tvätta mm mm Känns bra faktiskt!!

Klaras operation av halsmandlarna gick förvånansvärt bra! Hon var superpigg efter bara några timmar :-) och ville genast ha knäckebröd :-S det enda man INTE får äta efter denna operation.. Hon fick något annat och blev nöjd med det som tur var! Enda lilla smolket denna gång var att de är inte helt säkra på att de fick bort HELA den ena mandeln, för den var så "ärrig" så det finns risk att rester sitter kvar... Men det hoppas vi inte :-)
Veckan efter operation började hon in skolas på nya dagiset och det gick som en dans! Hon trivs jättebra och det är inga bekymmer att lämna henne där. Veckan efter op sprang hon och Zack Orderinvestloppet (700 meter) Zack kom 9:a!! och Klara blev näst sist blev hon, men i mina ögon är hon en vinnare!! Klara tyckte upp värningen före loppet var roligare än själva loppet, så hon var med på ALLA uppvärmingarna inför de olika starterna :-)

Efter de två veckornas inskolning på dagis var det dax att på allvar börja på dagis, gissa vad?!? Jo, hon var sjuk på måndagen... MEN det var en helt vanlig förkylning!! Ni vet, med rinnande näsa, rinnande ögon, lite feber 37,6-37,8 o nysningar stup i kvarten. Tror att det var Klaras första helt vanliga förkylning faktiskt... Så den veckan började med 3 dagar hemma! Men sen har hon varit där utan bekymmer!!

Här kommer lite blandade bilder från de senaste veckorna!
Klara är maskott i knattelaget :-)

Så här pigg var hon efter operationen :-)

En av mina favorit blommor!

Orderinvestloppet!

Uppvärming!

Gäller o ha noga kolla på vad ledarna gör med armar o ben :-)

Testar nya utegymmet i byn!

Det går att dansa lite vid nya gymmet oxå!

Karusellhäst med brorsan (som tyckte det var lagom kul..) på Broby marknad

Stolt o lycklig efter första ridturen på en RIKTIG häst :-)Pelle gillar morötter!

Världens starkaste tjej!!!
På fredag fyller hon 3 år vårt lilla hjärta! Då är jag ledig och vi skall enligt hennes önskemål åka till Andys lekland när Zack slutat skolan. Hon har även önskat sig en häst... Det får hon inte!

Carpe diem

2 kommentarer:

  1. Vad kul att det går bra på nya dagis, håller tummarna att Klara får hålla sig friskare nu utan halsmandlar!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar Malin! O vi hoppas VERKLIGEN att hon får vara frisk nu, o peppar peppar så har det hållit sig flera veckor nu :-)

    Kram

    SvaraRadera