torsdag 11 februari 2010

Prisa gudarna, skatteåterbäringen är här!!!


Eller nja kanske inte, men väl pengarna från den underbara Försäkringskassan!!! Jag tror de jobbar efter mottot "Bättre sent än aldrig" ;-)

Idag har varit en HEELT underbar dag!!! Klara har varit såå pigg och glad hela dagen:-) Det kan bero på att natten har varit såå lugn, första på jag vet inte när... Hon åt vid 23, sen sov hon ända till 03 då det var dax för mat igen och efter ett litet host/kräk scenario somnade hon om och döm om min förvåning när jag vaknade 07.22?!?! Då sov hon fortfarande :-)

Vi har varit i Kristianstad och shoppat idag, måste ju bränna lite pengar nu när dom äntligen kommit ;-) Willys, Grizzly, Rusta och Växthuset avverkades med en strålande glad bebis som sällskap. Hem och få i oss lite lunch både jag och Klara. Hon ätit allt själv sedan igår kväll, vi har inte behövt sonda något, TJOHOOO!!! I med en mätt glad bebis i vagnen och upp till dagis o hämta storebror och sen bort till Konsum för att handla det jag glömde handla på Willys ;-)





Det är ju inte det bästa av väglag för att köra vagn i, men jag är väldigt nöjd med vår vagn, för den går faktiskt ganska smidigt att köra med trots flera centimeter snömodd.



Stressade sen hem för att hinna tvätta lite träningskläder, eftersom jag hade fått för mig att det var yoga ikväll. Men, tyvärr!!! inte förrän på söndag får jag inviga min nya yoga matta som inhandlades idag :-)

Imorgon blir det åka av!!! Då får vi fint besök, som skall åka stjärtlapp, pulka och snow racer med oss i vår backe, så blir det även korvgrillning Härligt!!! Lovar att föreviga detta ;-)

3 kommentarer:

 1. Ahh shopping... som smör för själen...
  Fast mina utbetalningar från FK kommer alltid i tid!

  SvaraRadera
 2. Jaha, vissa prioriterar dom ;-)

  SvaraRadera
 3. Härlig dag i backen

  SvaraRadera