måndag 1 februari 2010

Snabb uppdateringIgår var det inte mycket tid över för bloggande, det var ju kalas för Zack, så då skulle det ju städas o fixas. Han blev jättenöjd med alla sina presenter, mycket lego som han gav sig ikast med redan innan gästerna gått hem :-)Idag har det inte heller blivit mycket tid till bloggen... Jag lämnade Zack på dagis vid 09.10, sen körde jag och Klara in till CSK för ronden på avd 43 eftersom vi fortfarande är inskrivna, men jag förväntade mig att kunna köra hem igen efter 1-2 timmar. Tyvärr var Klara mycket sämre idag, så läkaren var inte jättepigg på att skicka hem oss igen. Hon fick adrenalin och betapred när vi kom dit, sen fick vi en sal där vi skulle avvakta några timmar för att se om hon blev bättre. Något bättre blev hon, men inte jättebra, så läkaren velade fram och tillbaka om vi skulle få åka hem eller bli kvar över natten... Så fråga han MIG hur vi skulle göra??? JAG har tyvärr inte de kunskaperna för att kunna uttala mig om detta, klart att man vill hem, men är det bättre för Klara att vara på sjukhuset, så är det ju SJÄLVKLART att vi skall vara där!!! Det slutade iaf med att vi fick köra hem vid 15 tiden, men är hon inte bättre imorgon blir permisen indragen....

Detta är Hippo, Klaras tröst i nöden :-)


Eftermiddagen och kvällen har ägnats åt tvätt och massa administrativt jobb då den underbara försäkringskassan ringde och informerade mig om att jag glömt skriva under ett papper som skickades in i början på januari.... Kunde hon inte sagt det när hon ringde om samma ärende den 21/1, NEJDÅ!!! Bara för att man med största säkerhet INTE skall få några pengar..... Jag är SÅÅÅÅ trött på Försäkringskassan!!!

Nu får jag väl gå och packa mig en väska ifall vi blir inlagda imorgon... I så fall blir det tyvärr inget bloggande förrän vi är hemma igen.

Ha det bra!
Therése

2 kommentarer:

 1. Hoppas hon blir bättre så ni slipper ligga inne... Kraaaaaaam Sarah

  SvaraRadera
 2. Ja ja, men alla på kassan är inte kassa!!

  Ha de bäst vi ses i helgen!

  Kram
  Jocke

  SvaraRadera