lördag 30 januari 2010

Permis


Klara är hemma på permis igen :-) Jag kunde faktiskt åka och hämta hem dem redan igår em vid 16 tiden!!! Sååå skönt!!!!

När hon kom till CSK fick hon en stor dos betapred som stoppade "anfallet" och läget stabiliserades. Så efter några timmars observation av läkarna på barnklinikens avd 43 bestod den fortsatta behandlingen av inhalationer och det har vi ju all utrustning för hemma hos oss, så hon fick permis från CSK och fick checka in på Lindströms privatklinik ;-)

Zack fick hänga med och hämta Johan och Klara. Han hade sovit större delar av eftermiddagen, men inte kräkt sen midnatt, så vi hoppades att det gett med sig. När vi åkt en bit hemåt tyckte Johan att Zack såg lite blek ut, och när jag var inom på apoteket här hemma så kom magsjukan tillbax I BILEN..... Så det blev till att sanera när vi kom hem.Natten var väldigt lugn om man jämför med de två tidigare nätterna. Hon kunde ligga i sin säng som pallats upp ännu mer än tidigare i huvudändan, nästan så hon kasar ner i fotändan nu hahaha. Skönt att själv oxå kunna ligga ner o sova faktiskt ;-)Klara roade sig med att rycka ut sonden när vi vaknat imorse, men just idag gjorde det ju inget, för vi skulle ju ändå till sjukan.

Idag på förmiddagen var jag och Klara inne på ronden, för att de vill kolla hur det hade gått hemma. Det var allas vår favorit doktor Marcus idag :-) han tyckte ju inte att det var superbra med henne, men heller inte jättedåligt om man jämför med hur hon hade det innan jul. Hon fick en halv dos betapred OCH vi fick åka hem igen!!! Marcus sa att om det varit ett annat barn hade han inte släppt hem det, men eftersom vi har all utrustning hemma och vet hur den skall användas och dessutom är vi ju numera experter på Klaras andning så lät han oss åka hem igen. Känns bra att dom har förtroende för oss och för den vården vi ger hemma!! Sen tyckte han oxå att har man spenderat så mycket tid på sjukhus som Klara gjort, så förtjänar men lite VIP behandling :-)

I eftermiddag har det inte hänt så mycket, jag har kollat på en bra dokumentär på SVT play, Den sköra tråden heter den och handlar om NEO i Lund. Farmor o farfar var här och vi fikade med semlor som var stora som hela Närke!! Fortfarande mätt... Zack har inte kräkts något mer och kännde sig pigg, så han var ju tvungen att visa farmor och farfar när han cyklade på nya cyklen :-) Sen åkte han och farmor pulka i vår backe. Jag glömde ta bilder på detta tyvärr ;-)

Imorgon blir det ronden på avd 43 för Klara och Johan, jag och Zack??? skall vara hemma och städa o dona, för då skall vi ha kalas för honom, en dag senare än tänkt, men som man brukar säga "Bättre sent än aldrig"

Ha en bra kväll! Nu skall jag kolla den rafflande finalen i Robinson
/Therése


1 kommentar:

  1. Hej Hej,
    Vad sköööönt att ni får vara hemma =0)
    Håll hårt i mössan, de går som smör *skatt*
    //Kramis Mia

    SvaraRadera