söndag 21 mars 2010

Underbara ungar!

Nu är det söndag kväll igen... Förstår inte hur fort helgerna kan gå!!! Klaras tandproblem har hållit i sig hela helgen, i eftermiddag har hon haft över 40 graders feber :-( nu är hon nere på 37,5 igen som tur är! Johan har trampat på en spik och har ont i foten...


Jag och Zack har varit på turné med Ankie och hennes barn idag. Först var vi på Ankies jobb, ett dagis i en annan by i en annan kommun och tittade på djuren som finns där. Synd att vi inte har ett sådant dagis i denna kommunen. Här ser ni lite bilder från det besöket.

Sen for vi vidare till mässan Underbara ungar i Kristianstad. Där blev det sumobrottning, hopp i hopp borgar, test av springcyklar. Innan vi skulle åka hem ville barnen ha hemmagjord glass från Conditori Fantasi, och 3 av 4 barn valde den illblååa smurf glassen som ju sen skulle förtäras i bilen, Ni kan ju själva gissar hur det såg ut i bilen och på barnen när vi kom hem... Det satt 3 smurfar i baksätet ;-)

När vi kom hem var det bara för Zack att hoppa i Batmankostymen och bege sig på maskerad hos en dagis kompis :-) Så det har varit full rulle för hans del idag! Trots detta ville han inte gå och lägga sig vid 18.30 när jag och Johan var trötta o ville gå och lägga oss ;-)

I veckan som kommer blir det en hel del att stå i. Zack måste se till att välja tapeter (jag har släpat hem 8 tapet kataloger, men han har sååån beslutsångest...)så vi kan beställa dessa, kolla på kaklet som jag beställt prover på, titta ut golv till barnens rum, massa fix inför dopet på söndag... Undra om jag har tid att jobba ;-) Sen skall Klara till CSK imorgon, BVC på tisdag och sen är det ju sagt att det även skall bli en tur till USIL, men vi har inte hört något än....

God natt!
Therése

1 kommentar:

  1. Alltid lika trevligt att titta in på bloggen! Underbara bilder från sumobrottningen! :D

    Kraaam!

    SvaraRadera