tisdag 23 mars 2010

Sjukstuga IGEN....

Jo det är sant... Klaras feber ville inte ge med sig, utan höll sig runt 40 strecket igår fm oxå, så när Johan skulle in till CSK och diskutera mediciner för luftvägarna bad han dr H att kolla lite på henne. Och som vanligt blev det total kontroll från topp till tå, med halsprov, stick i finger, urin prov och lungröntgen för att utesluta lunginflammation, det enda vi vet är att det ÄR NÅGOT, men det är inte lunginflammation och inte halsfluss. Det kan vara urinvägs infektion?!?! Hon fick antibiotika igår, och har svarat bra på den :-) febern har nästan försvunnit och allmäntillståndet är mycket bättre. Hon har till och med ätit gröt ikväll :-)

Nu har vi äntligen fått recept på adrenalin och instruktioner på hur vi skall använda pulmicorten (cortisonspray) vid begynnande andningsbesvär!! Vi kommer även att få en EGEN Pariboy, det är maskinen som omvandlar adrenalinet till ånga och som man sen andas in i en mask (skall ta en bild och lägga upp senare), den vi har nu har vi fått låna från avd 43. Nu hoppas vi slippa fler ambulansfärder!!!

6 månaders kontrollen med tillhörande vaccination idag fick avbokas och istället fick Johan och Klara köra på återbesök på CSK. Allt var bra och de var nöjda med hur hon svarat på antibiotikan, så om detta håller i sig behöver hon inte åka in igen, utan då kommer läkaren att ringa om några dagar för att stämma av och förhoppningsvis ha ett besked på VAD det är, om det är urinvägsinfektion.

Ikväll har Johan och Zack målat väggar på Klaras rum, vi har ju, TACK vare svärmor o svärfar, haft en DUKTIG!!! målare här som har spacklat, slipat och målat taken, så det slipper vi:-) Vi har även beslutat att byggfirman skall klä hela huset, från början var det sagt att vi skulle göra det själva, men som vårt liv ser ut nu varken tid, lust eller ork......Måste bara ta med en bild på vår underbara gamla hund, hon är en riktig "sleeping beauty" eller vad tycker Ni ;-)


Imorgon är det onsdag, halva denna veckan har snart passerat, Mars är snart April, jag har snart jobbat i en hel månad. Tiden går otroligt fort!!!

Ha det bra alla underbara!!
Therése

2 kommentarer:

  1. Hej Lilla du, 5 timmar sedan sist =0) syns snart igen, skratt

    Kramis

    SvaraRadera
  2. Suck!! Va ska man säga??? Kan bara säga att Ni är underbart duktiga människor med lilla Klara <3 Varje ggr jag läser din blogg så förstår jag inte hur Ni orkar??!! Men det är klart man gör :) Självklart ska inte låta snickrarna fixa huset, skit i det och bry Er bara om familjen... Tänker på Er!! Hälsa familjen!! Många kramar Sarah

    SvaraRadera