onsdag 9 maj 2012

Lund

I måndags var vi ner till Lund en vända. Vi (jag och Klara) lyckades övertala Johan att vi skulle åka tåget ner, så det blev en liten spännande utflykt för Klara :-)

Läkarbesöket var väl inte så givande, efter mycket velande fram och tillbaka och efter att läkaren frågat oss vad VI vill?!?! så bestämdes det att mandlarna får vara kvar tillsvidare för att se lite hur sommaren blir, men blir det mycket bekymmer framöver så är det OK att plocka bort dom.

Efter läkar besöket tog vi en promenad i Lund och åt lunch, shoppade lite på Granit och Klara var inne på Jättekul och köpte sig en ROSA!! gitarr :-) Sen tog vi tåget hemåt igen, och Klara var ganska sliten så hon somnade nästa genast ♥


 

Idag är det "fredag" för mig, skall vara hemma med Klara torsdag och fredag, får väl se vad vi skall hitta på, verkar ju inte som att det skall bli strålande vårväder tyvärr.... Men då behöver man ju inte ha ångest om man är inne och målar lister iaf!
Therése

1 kommentar:

  1. Ni är bäst!! Kul att se lite bilder på fina Klara och er andra med såklart! Hon har blivit en riktig tös nu ju! =) Kramar, tänker på er/ Rebecca

    SvaraRadera