torsdag 28 januari 2010

Vad är det för dag idag, jo det är Zack's fördelsedag HURRA HURRA HURRA

Tänk vad tiden går, vår lilla gosse fyller 6 år idag!!! Jag och Johan stämmde upp i "ljuv" sång vid 06.00 och tågade med frukostbrickan i högsta hugg in på hans rum. Brickan var laddad med ostmacka, oboy, ett ljus och så klart två små paket.
När pappret var avslitet på paketen tyckte vi ju att han skulle äta sin frukost, men han ville vänta, så vi frågade om han ville öppna mer paket och DET ville han inte vänta med, så vi gick ner i köket där det stod en STOR väldigt fult inslagen paket mitt på golvet. Och vad kan det ha varit i den...


Hela förmiddagen spenderades med att leda cycklen runt här inne, för det var ju inget vidare cykelväder...

Vi brukar alltid hitta på något kul om han fyller år på en vardag och inte skall ha kalas den dagen. I år hade han valt att vi skulle spela bowling, så vid 12.30 styrde vi Saaben mot Kristianstad Bowlingcenter hela familjen.

Johan är barnsligt förtjust i airhockey, så det blev några matcher för han o Zack oxå.När vi kom hem var Zack sååå sugen på att få provcykla en liten sväng på gatan, så så blev det :-) Den funkade fint i snömodd!!Tyvärr fick kvällen ett väldigt tråkigt slut, Zack fick maginfluensa... STACKAREN!!! Klagade på magont redan vid 17.30, sen vid 19.30 fanns det ingen återvändo... Nu får vi hoppas att vi andra klarar oss, jag har plockat fram alcogelen och ätit 5 vitpepparkorn för att försöka mota "Olle" i grinden som man brukar säga.

1 kommentar:

  1. Grattis till 6-åringen! :)
    Tråååkigt som tusan med kräkeriet. Här i detta huset blev sambon o vår snart 6-åring dålig, men jag o lillan på 10 månader klarade oss. Det sägs att det inte hjälper med handspriten på vinterkräksjukan utan det är tvål o vatten som gäller. Men med spriten känns det ändå som det mesta försvinner :) Urk ja... Hoppas ni andra klarar er!

    SvaraRadera