tisdag 7 februari 2012

Han jobbar!!

Idag har Johan stigit upp tidigt och kört iväg till jobbet. Lite drygt 3 månader sedan han gjorde det senast, hoppas det går bra :-)

Så hela denna veckan är jag hemma och vabbar och medans han jobbar. För att vi båda skall komma in i våra"ny/gamla" sysslor ;-) Sen blir det ju 50% på jobbet och 50% hemma för oss båda framöver.

På agendan idag står att rensa ur min och Zack's garderober och köra till återvinningen som har öppet idag. Hänga ut lite mat till fåglarna även om de enligt Klara INTE är hungriga (bara för att hon skall slippa gå ut...) och eventuellt ta en tur ner till isen när Zack slutat skolan.


Har en liten blogghjälp idag :-)

Ni glömmer väl inte att vi gått in i Februari månad nu och det är ju "Alla barnhjärtas månad" stöd Klaras insamling här bredvid, köp hjärtepins eller varför inte ett vaniljhjärta som säljs till förmån för Hjärtebarnen.

Tidigare års insamlingar har ju resulterat i att många sjukhus fått tillgång till barnhjärtnätet Gertrud. Undrar Ni vad Gertrud är så titta gärna på nedan Youtube klipp, där Klaras FANTASTISKA hjärtteam från CSK spelat in en hyllningslåt till just Gertrud :-)Hoppas Ni får en fantastisk dag!
Therese

1 kommentar:

  1. Träffade din kära man på jobbet idag det såg ut som han trivdes bra ....

    SvaraRadera