onsdag 8 februari 2012

WOW!!

Enligt statistiken hade söta lillasyster 166!! sidvyer igår och läsare från alla de nordiska länderna, Ryssland, USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike och Sydkorea, HÄFTIGT!!!

Igår blev det några timmar nere på isen som har spolats upp här i byn. Klara, Zack och även en klasskamrat till Z, hängde på. Kanon fint väder, det riktigt värmde från solen när vi fikade på varm oboy och mackor. Men så fort solen försvann blev det kyligt, så idag har jag inhandlat mig ett par termobrallor och VIPS så är det knappt minusgrader längre....Har även köpt en ljusslinga som hängdes upp i Klaras fönster, sååå fint blev det! Så fort Zack fick se den ville han ju så klart ha en likadan eftersom hans rum också saknar fönsterbelysning, så ev får vi väl se om vi kan hitta en till.Klara köpte sig en tårta som vi har fikat på i eftermiddag :-)Eftersom det verkar ha blivit något vajsing på insamlingshjärtat uppe till höger på bloggen skriver jag åter igen en instruktion på hur man gör för att skänka pengar. Hjärtat kommer att dyka upp igen så fort någon har skickat ett SMS :-)


BARNHJÄRTA 50 1764 ERT NAMN till 72901

så skänker Ni 50 rikstdler till forskningen kring hjärtfel. Vill Ni skänka 100 eller 150 kr så byter Ni bara ut 50 i SMS:et mot 100 eller 150, lätt som en plätt!


Nu skall jag ila iväg till tandläkaren med Zack, dax för den årliga kontrollen!

Ha dä!
Therése

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar