söndag 5 februari 2012

Söndag vecka 5

Alla friska, eller hyfsat på benen iaf.. Det började med att Johan blev mega förkyld, sen fick Klara feber (ja vad annars..) och det kanske var halsfluss eller njurbäckeninflammation eller både och eller inget.. Proverna var "mysko" och läkaren slet sitt hår för så här brukar det inte vara... Sen blev jag megaförkyld, snor, host, nys och trött som ett ålderdomshem och sen lagom till sin födelsedag blev ju Zack sjuk, feber och jätte ont i halsen som i tisdags visade sig vara halsfluss, så han fick en kur med kåvepenin och tog första dosen i tisdags eftermiddag. Efter någon timme upptäckte vi att hans läpp hade svullnat upp och var GIGANTISK!! Läste på bipacksedeln till penicilinent, men inget som stämde där, så jag ringde 1177 för att höra mig för, sköterskan där säger att vi måste åka in till akuten direkt... Ja det är någon reaktion mot något, men de är inte alls säkert det är kåvepeninet, det kan vara något han ätit också... Mest troligt är att det är någon form av födoämnes reaktion... Så nu undrar man ju lite VAD det kan vara... Inte nötter iaf, för det testade vi idag ;-)Den fina tårtan Zack hade beställt till sin födelsedag!


Den lilla sjuklingen!


Så nu äter Klara, Zack och Rut medicin dagligen... Lite körigt att komma ihåg vem som skall ha vad när hahaha Själv lyckades jag skaffa mig ett rejält ryggskott i förmiddags och har varit invalid större delen av dagen, men det börjar tack och lov släppa nu!!

En annan otrevlig sak vi fick reda på när Klara var inne på CSK med febern var att benmärgsbiopsin misslyckats... Biopsin de tog bestod till största delen av brosk istället för benmärg och förmodligen måste det lämnas ett nytt... Men nu i veckan fick vi ett brev från Klaras läkare där hon skrev att de gör ett försök att titta på det lilla de fick och förhoppningsvis lyckas de få ut det de vill veta så att Klara skall slippa lämna ett nytt prov. Vi fick även ett nytt intyg för vård av allvarligt sjukt barn som gäller fram till hösten 2012...

Imorgon skall jag vara hemma, VAB, Johan skall till UMAS och förhoppningsvis bli friskförklarad så att han kan börja jobba lite, och då innebär ju det att jag får vara hemma lite.


Johan och barnen var in på museet i Kristianstad och busade lite i torsdags


Tjingeling!


2 kommentarer:

  1. Att ni bara orkar... Man har ju inget val, jag vet, men jag beundrar er styrka!
    Skickar styrkekramar till er alla

    SvaraRadera